80x200 Junior matrac Celina huzattal

  • Raktáron

  • 0 Vélemény

Ár :

23400Ft 31200Ft

Kíváncsi vagy a huzat típusokra? Ide kattintva megnézheted

Válaszd ki a táblázatból milyen méretet és huzatot szeretnél:

  • 80x200 Celina

Termék SKU: Z079919VQeAmit a Junior matrac termékünkről tudni kell


Matrac, amely alapvetően a fiatalabb korosztálynak készült, elsősorban a kedvező árat szem előtt tartva. Ideális választás azoknak is akik vendégeiknek keresnek matracot, nyaralókba, hisz nem rendszeres használat mellett hosszútávú megoldás lehet felnőtteknek is.


Az ágybetét mindkét oldala hét zónás profilozású, ami ergonómiai szempontból a legideálisabb, hisz  így  minden anatómiai zóna megkapja a megfelelő figyelmet a megfelelő alátámasztás révén. Ezzel a gyártási technológiával érhető el leginkább hogy a matrac biztosítsa   a valódi, stressz mentes pihenést. Jótékony hatásai az izomzatra,   keringésre és a gerincre mára már igazoltak. Ezen termékeink egészség megőrző tulajdonságai miatt is népszerűek, keresettek.

Szeretnél több információt olvasni matrac huzatok típusairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről. 
Matrac minősítések


A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.Szeretnél több információt olvasni matracaink alapanyagairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről.Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek

 

Matrac elhelyezése: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.
Matrac ajánlott terhelési kapacitása: 110 kg
Matrac habréteg magassága: 14 cmÉrtékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni