80x200 Winona matrac Celina huzattal

  • Raktáron

  • 0 Vélemény

Ár :

23070Ft 30750Ft

Kíváncsi vagy a huzat típusokra? Ide kattintva megnézheted

Válaszd ki a táblázatból milyen méretet és huzatot szeretnél:

  • 80x200 Celina

Termék SKU: OAH8500ycC

Winona matrac – duplán kényelmesA Winona matrac 4 réteg kombinációja, melyek közös jellemzője hogy az Ön kényelmét szolgálják.Sőt, egy matrac, ami ezt kétféleképp is tudja, két eltérő keménységű oldala két választási lehetőséget jelent, hogy biztosan megtalálja Winona matracunkban az Önnek megfelelő kényelmet.

A matrac két tartó rétege két hab előnyeit nyújtja, kiegészítve és erősítve egymás tulajdonságait. A masszív tartásért felelős, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemei közül terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabban tudnak ellenállni a terheléssel szemben. Ennek előnye, hogy mindenki számára elérhetővé válik a stabil alátámasztás nyújtotta egészséges pihenés. Az egyik oldal alapanyaga egy kiváló minőségű PUR hab, amely szerkezetének köszönhetően megadja a pontos alátámasztást az egész testnek, lágyabb komfortot biztosítva.

Az ágybetét két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.


Előnyei:

Mindkét hab rendelkezik anatómiai tagolással, oldalanként 7 ortopédikus zónával, így a különböző testrészek eltérő ellenállású tartást kapnak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.

A matrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete garantálja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását. A matrac profilozása az anatómiai zónák létrehozása mellett szellőző csatornákat is kialakít, melyeken keresztül a pára is könnyedén távozik a matrac belsejéből, megőrizve a frissességét pihenés közben is.

A matracot antiallergén huzattal szállítjuk.


Celina matrachuzat

 

Huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.


Snow matrachuzat 

Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.


Aloe matrachuzat 

Minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyag tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.


Tencel matrachuzat 

A nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitizedvédelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.


Aspen matrachuzat 

Puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.


Minősítések: 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.


Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.
A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.


  • Ajánlott terhelés: 120 kg
  • magasság: 14 cm
  • keménység (T3 (T1 – T5)
  • rögzített vagy állítható ágyrácson használható
  • 2 év garancia


Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni